Tämä on murheellinen postaus asiasta, jota en olisi koskaan toivonut joutuvani todistamaan.

Ruotsi, joka oli kerran eräs maailman hienoimpia maita on vajonnut kauas taaksepäin. Nyt vuonna 2010 se on Euroopan raiskaustilastojen kärkimaa, juutalaiset pelkäävät siellä henkensä edestä ja jopa eläkeläisen kuoliaaksi pahoinpidelleestä tehdään sankari mediassa.

Kaikki tietävät, mistä tämä johtuu, mutta poliitikot ja media eivät sano asiaa ääneen, vaikka jopa monikulttuurin airut Amnesty International uskaltaa sen sanoa. Median hiljaisuus johtuu pitkälti siitä, että se saa Ruotsissa suuria tukia valtiolta. Kenen leipää syöt...jne..

 

Monet ovat jo nyt olleet sitä mieltä, että Ruotsia ei pelasta enää mikään. Tästä huolimatta asiat näköjään voivat mennä vieläkin paljon huonompaan suuntaan, sillä Ruotsissa on säädetty lähes maanpetoksellinen perustuslain muutos (kansalta ei tietenkään kysytty). Päättäjät ovat ehkä heränneet siihen, että kansan mieli alkaa muuttua ja siksi on tehty päätöksiä, joita on käytännössä mahdotonta muuttaa ennen kuin on liian myöhäistä.

Käyn tässä lävitse muutamia avainkohtia:

EU-jäsenyys on nyt perustuslain sanelemaa. Tarvittaessa siitä ei siis maa pääse irti mitenkään. 

Monikulttuuri on nyt perustuslain sanelemaan. Laki käskee aikaisemman "tulisi"(bör) sijasta (ska) promotoimaan vähemmistöjen omaa kulttuuria ja yhteisöelämää. Se on siispakollista, joka tarkoittaa lisää kunniamurhia, lisää pakotettuja (lapsi)avioliittoja, lisää kulttuuriin sidoksissa olevaa rikollisuutta ja tietenkin lisää riehumista ghetoissa. 

Laki ei siis anna mahdollisuutta luistaa tästä. Lisäksi tämä takaa, ettei maan kieltä ole pakko oppia vaan voidaan rauhassa eristäytyä omiin enklaaveihin. Ruotsin valtion on toki pakko järjestää kaikki mahdolliset palvelut (koulu, terveydenhuolto) kaikilla kuviteltavissa olevilla kielillä.

ja sokerina pohjalla kaikkein pahin:

Maan kansalaisuuden merkitys on mitätöity täysin.
Aikaisemmin perustuslaki takasi täydet ja yhtäläiset oikeudet jokaiselle kansalaiselle (varje medborgare). Tämä on kuitenkin nyt muutettu muotoon jokaiselle (var och en). Kenellä tahansa on siis oikeus toimia vaikkapa korkeissa valtion viroissa! 

Lisäksi pienpuolueiden toimintaa halutaan vaikeuttaa myös kunnallisella tasolla. Miksiköhän?
Teksti:
http://www.riksdagen.se/debatt/visadok.aspx?spec=visa_stort_dokument&dokid=GX0380

Tässä hieman yleisluonteisempi esitys esityksestä, joka tänään hyväksyttiin:
http://www.stockholmnews.com/more.aspx?NID=6283

Hyvää yötä, Ruotsi! Olit hyvä naapurivaltio. Nettikirjoittelun merkityksen vähättelijät voivat lisäksi huomioida, että jälleen kerran yksikään suomalainen media ei raportoi näin merkittävistä muutoksista naapurimaassa. 

Jostain syystä tällä hetkellä myös kritisoimani arvokonservatiivisuus Perussuomalaisissa tuntuu aika vähäiseltä kiusalta jos se on ainoa vastavoima vastaavalle kehitykselle myös Suomessa.

Kiitokset aineistosta Pat Condellin videobloggaukselle.